Analyse
Rapporten
CVR Transcript
Multimedia
Overige documenten
Downloads
Forum
Links
 

Welkom 

VLIEGRAMP TRIPOLI in LIBI╦

In LibiŰ heeft op woensdag 12 mei een verschrikkelijke vliegramp plaatsgehad. Evenals op Tenerife vonden ook hier veel mensen de dood in een vreemd land.

Project-Tenerife.com leeft mee met al de nabestaanden en betuigt haar oprechte deelneming in hun verdriet.

Veel informatie is er op internet over deze ramp te vinden. Om uw zoektocht makkelijker te maken zetten we de belangrijkste nieuwsbronnen voor u op een rijtje.

Klik hier om verder te gaan.

Tenerife - 27 maart 1977

27 maart 1977, de datum zou de geschiedenis in gaan als de dag waarop het grootste luchtvaartongeluk ooit plaatsvond. Deze pagina wordt als het ware opgedragen aan hen die op 27 maart 1977 de dood vonden op een vreemde bodem, in een vreemd land.

Nu, meer dan dertig jaar later, is het drama van Tenerife nog steeds niet vergeten. Veel lessen zijn geleerd van Tenerife, maar helaas nog niet alle. Project-Tenerife.com stelt zich ten doel om de nabestaanden en overige ge´nteresseerden informatie te bieden over de grootste luchtramp aller tijden. 

Nog ÚÚn ding willen we hier op deze homepage vermelden. Het gaat om een uitspraak van J.M. Ramsden, een Amerikaanse luchtvaartautoriteit. Hij zei in 1978: ,,Beschuldig de vlieger in leven of dood, als hij te beschuldigen zou zijn"

Voeg deze site toe aan mijn favorieten

Internationaal monument op Tenerife